TeaserTeaserTeaser

Organisatie

Bannink Accountants en Belastingadviseurs is in 2003 opgericht door Jan Bannink AA en Dennis van Klooster AA. In 2005 is Paul Wolfs RA toegetreden tot de organisatie. Vanaf 1 januari 2011 is een partnerschap aangegaan met mr. Ron Kohlschein, die tezamen met een drietal fiscalisten een zelfstandige vestiging van Bannink Accountants en Belastingadviseurs in Haarlem is gestart. Allen hebben een gedegen vakkennis opgedaan en hun sporen verdiend bij diverse organisaties in de accountancy en belastingadvisering.

Vanuit een modern ingericht kantoorpand in het centrum van Haarlem en vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van IJmuiden bedient Bannink met enthousiasme, passie én grote deskundigheid haar opdrachtgevers. Het team telt naast de vier partners ruim twintig jonge medewerkers. Een adviseur van Bannink heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Hij weet precies wat er speelt bij cliënten, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten.

Bannink accountants en belastingadviseurs is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA, en Register Belastingadviseurs en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten om wettelijke controles te verrichten bij middelgrote en grote ondernemingen.

Bannink is tevens werkzaam als SRA kantoor. SRA staat voor Samenwerkende Registeraccountants en Accountants Administratieconsulenten. Dit is een netwerk van ruim 400 zelfstandige accountantskantoren gericht op het MKB, die zich kenmerken door kwalitatief hoogstaande financiële dienstverlening. Ieder SRA-lid kan gebruik maken van gebundelde kennis op het gebied van vaktechniek en fiscaliteit, alsmede van de stage- en opleidingsmogelijkheden binnen deze organisatie.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam